Vorige slide
Volgende slide

McMicrodose

De ultieme gids

Microdoseren (microdosing) is het regelmatig nemen van hele kleine beetjes psychedelica. Zo weinig dat je niets van de psychedelische effecten merkt, maar het je hersenen wel weet te prikkelen. Gebruikers melden dat microdosering de creativiteit, focus en zelfvertrouwen kan beïnvloeden.

Onze McMicrodose truffels zijn speciaal ontwikkeld als middel om mee te microdosen. En om het maximale uit je “protocol” te halen, is onze Brain Booster de ideale aanvulling. McMicrodose is beschikbaar in 2 verschillende varianten: 2 x 10 en 2 x 5 gram.

Alles over microdosing

De ultieme microdosing combi: McMicrodose & McMyco Brain Booster

We zijn op zoek gegaan naar een manier om microdosen zo makkelijk en effectief mogelijk te maken. In deze zoektocht zijn wij meer dan geslaagd. Ons R&D team heeft namelijk niet één maar twee producten ontwikkeld die samen zorgen voor de ultieme microdosing combi.

McMicrodose truffels

Microdosen start natuurlijk met een goed psychedelisch product. Hier zijn meerdere opties voor, maar die zijn allemaal legaal. Magic truffels zijn dat wel! Deze effectieve natuurlijke pareltjes zitten boordevol psilocybine. Deze stof is bijzonder goed geschikt voor microdosering. Samen met McSmart (Nederland’s meest toonaangevende magic truffel producent) hebben wij McMicrodose ontwikkeld. McSmart truffels worden wereldwijd geliefd vanwege de effectiviteit waar gebruikers keer op keer van genieten. Je kunt daarom ook met een gerust hart op McMicrodose truffels bouwen.

McMyco Brain Booster

Je kunt moeiteloos microdosen met alleen McMicrodose. Echter kan er veel meer uit het traject gehaald worden wanneer je jouw microdose experiment boost met enkele andere waardevolle stoffen. De populairste additionele stoffen zijn Lion’s Mane en Niacine. Beide stoffen zijn een essentieel onderdeel van een van de populairste microdose protocollen (zo worden de schema’s of strategieën genoemd) van dit moment: Stamets Protocol, waarover hieronder meer. McMyco Brain Booster is speciaal ontwikkeld als breinformule die zowel Lion’s Mane als Niacine bevat. Het product is dus niet alleen een Brain Booster maar ook een Microdose Booster!.

De populairste microdosing protocollen

Er zijn veel verschillende theorieën over microdosering. Welk schema je moet aanhouden is belangrijk onderdeel van deze theorieën die we voornamelijk kennen als protocollen.

We raden je aan om eerst grondig onderzoek te doen voordat je begint met microdoseren. Onze website is een goed startpunt. Om je op weg te helpen hebben we de 3 populairste protocollen van dit moment verzameld.

1.

Het Fadiman Protocol (Eens per 3 dagen)

Het Fadiman-protocol is vernoemd naar Dr. James Fadiman, die dit protocol heeft bedacht. Als je nog geen ervaring hebt met microdoseren, dan is dit schema een goede start.

Bij dit protocol moet je eens in de 3 dagen microdoseren. De theorie hierachter is om 1 microdoseerdag, 1 transitiedag en 1 “normale” dag te hebben waarop je kunt reflecteren.

Houd deze cyclus ongeveer 4 tot 8 weken vol. Daarna 2 tot 4 weken geen psychedelica gebruiken om te resetten.

Fadiman microdosing protocol

Het om-de-dag Protocol

De naam is misschien niet erg origineel, maar wel treffend. Als je voor dit protocol gaat, moet je om de dag microdoseren. De frequentie is hoger dan die van Fadiman. Daarom vinden wij hem minder geschikt voor absolute beginners. Echter is de effectiviteit in potentie natuurlijk wel veel hoger.

Houd deze cyclus ongeveer 4 tot 8 weken vol. Daarna 2 tot 4 weken geen psychedelica gebruiken om te resetten.

Om en om microdosing protocol
2.
3.

Stamets Stack (Stamets Stapel)

De Stamets Stack is gemaakt door een van ’s werelds beroemdste mycologen: Paul Stamets. Hij kwam op het idee om een “stapel” van meerdere stoffen te bouwen. Deze stoffen zijn psilocybine (die je kunt verkrijgen middels magic truffels), niacine (vitamine B3) en de medicinale paddenstoel Lion’s Mane. Stamets ontdekte dat deze stoffen elkaar op een geweldige manier aanvullen en versterken.

Het schema is opgebouwd met 4 dagen microdosering en 3 dagen rust. Tijdens de microdoseerdagen moet een gebruiker de hele stapel stoffen innemen. Tijdens de rustdagen is het oké om Lion’s Mane en niacine te blijven gebruiken.

Van plan om Stamets Stack te proberen? Dan is onze Brain Booster perfect geschikt om de overige stoffen mee binnen te krijgen. Zowel Lion’s Mane als Niacine zijn de twee supersterren uit dit supplement.

Een volledige cyclus duurt 4 weken. Daarna 2 tot 4 weken geen psychedelica gebruiken om te resetten.

Stamets Stack Microdosing

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Agaricus Blazei

Tremella Fuciformis

Brain Booster

Fantasic 5

Maitake

Cordyceps

Chaga

Lion’s Mane

Reishi

Let op: McMicrodose moet verantwoord worden gebruikt. Gebruik het alleen als je in goede geestelijke en lichamelijke gezondheid verkeert. Gebruik in de volgende gevallen geen McMicrodose of andere geestverruimende middelen; als je zwanger bent, lijdt aan- of aanleg hebt voor psychose of andere psychische stoornissen, als je depressief bent of als je drugs, medicijnen of alcohol hebt gebruikt. McMicrodose is alleen bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder.