Chaga medicinale paddenstoel van McMyco

Chaga

Anti-Viraal

Chaga is een medicinale paddenstoel met een geweldige staat van dienst. De Chaga wordt al honderden jaren lang gebruikt voor verschillende doeleinden. De op het oog lelijke paddenstoel heeft daardoor ook aantal mooie bijnamen weten te verzamelen waaronder de diamant van het woud, het zwarte goud en gift of the gods. Deze bijnamen heeft de Chaga niet zomaar verdiend. Hij zit namelijk vol polysachariden, triterpenen, bètaglucanen en proteïnen.

Extra informatie

Over Chaga

De Chaga (Nonotus obliquus) is een heilzame paddenstoel die voornamelijk op het noordelijk halfrond te vinden is. De berkenweerschijnzwam, zoals we hem in Nederland ook kennen, groeit voornamelijk op beukenbomen en doet het goed in koude klimaten zoals in Canada, Siberië en Noord-Europa. De Chaga ziet er van de buitenkant uit als een stukje verbrand hout of kool. Van binnen is hij echter oranje, deze combinatie heeft hem de bijnamen Diamant van het Woud en in Rusland het zwarte goud en gift of the gods (cadeau van de goden) opgeleverd.

Chaga is nutriëntrijk en bevat onder andere vezels, vitamine D, ijzer, magnesium en kalium. De Chaga paddenstoelen bevatten ook betaglucanen, melanine, triterpenen en polyfenolen.

Voor extra effectiviteit hebben wij de capsules verrijkt met Vitamine C en Zink. Vitamine C is goed voor het immuunsysteem en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Zink is celbeschermend en zorgt mede voor een goede weerstand.

Ingrediënten per capsule

400 mg organische Chaga (Inonotus Obliquus) extract van 100% vruchtlichaam. Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucanen. Vitamine C, Zink. Hulpstoffen: magnesiumcitraat, siliciumdioxide.

Hoe gebruik je de McMyco Chaga supplementen?

Wanneer je gebruik wil maken van de vegetarische Chaga supplementen raden wij aan om 2x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Chaga van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Documenten

Organic Chaga Mushroom Extract Powder – COA

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Shiitake

Agaricus Blazei

Tremella Fuciformis

Brain Booster

Fantasic 5

Maitake

Cordyceps

Lion’s Mane

Reishi