Vraag en antwoord

Geneeskrachtige (of medicinale/functionele) paddenstoelen zijn paddenstoelen die bestanddelen bevatten waarmee de gezondheid kan worden ondersteund of verbeterd. De paddenstoelen worden in de traditionele Aziatische geneeskunde al honderden jaren gebruikt. Wetenschappelijke onderzoeken kunnen de positieve werking van actieve bestanddelen nu ook steeds vaker onderbouwen.

Er zijn tientallen zo niet honderden soorten geneeskrachtige paddenstoelen. Enkele van de meest krachtige varianten biedt McMyco aan in de vorm van paddenstoelen supplementen. Hieronder vallen de Turkey Tail, Reishi, Lion’s Mane, Chaga en Cordyceps Militaris.

Nee, je gaat niet trippen van geneeskrachtige paddenstoelen supplementen van McMyco.

Geneeskrachtige paddenstoelen zijn meestal goed eetbaar en bijvoorbeeld te verwerken in gerechten. De supplementen van McMyco bestaan uit full-spectrum extract. We raden aan om ze 2x per dag tijdens een maaltijd in te nemen. Overschrijd de aanbevolen hoeveelheid niet.

De supplementen van McMyco zijn geen snel werkend medicijn. Het kan daarom even duren, meestal zijn de effecten na 1-2 weken merkbaar.

Ja, de supplementen van McMyco kunnen gecombineerd worden. Zo kunnen de unieke eigenschappen van de paddenstoelen elkaar complementeren. Overschrijd hierbij nooit de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Geneeskrachtige paddenstoelen zijn over het algemeen veilig voor consumptie. Lees je voor gebruik wel altijd eerst in. Wanneer je de supplementen van McMyco gebruikt is het wel belangrijk om je aan de voorgeschreven aanbevolen hoeveelheid te houden en hier niet overheen te gaan. Raadpleeg bij twijfel of wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten altijd eerst een arts voor gebruik.

Nee, ondanks dat de natuur absoluut wonderlijk is, zijn geneeskrachtige paddenstoelen geen wondermiddel. De paddenstoelen hebben wel ontzettend goede eigenschappen, de supplementen zien wij daarom als een mooie aanvulling op een gezond dieet.

Nee, geneeskrachtige paddenstoelen kunnen op dit moment geen kanker genezen. Wel zijn er wetenschappelijke onderzoeken die wijzen op een potentiële ondersteuning bij verschillende soorten behandelingen van kanker.

De McMyco supplementen worden gemaakt van full-spectrum organisch extract van 100% vruchtlichaam. Als hulpstoffen worden magnesiumcitraat en silicumdioxide gebruikt. De supplementen zijn geschikt voor vegetariërs.

Nee, het is niet de bedoeling om medicijnen te vervangen met de supplementen van McMyco. De supplementen kunnen wel als een goede aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet dienen.