Maitake van McMyco

Maitake

Weerstand

Maitake is een medicinale paddenstoel met een bijzondere reputatie. Deze “King of Mushrooms” wordt in Japan zelfs al meer dan 3000 jaar gebruikt. De zwam bevat waardevolle nutriënten en bètaglucanenen waardoor hij tot de meest populaire superfoods van dit moment behoort.

Extra informatie

Over Maitake

Maitake, of Grifola Frondosa, kennen we in Nederland ook wel als Eikhaas. De zwam groeit voornamelijk aan de voet van loofbomen zoals de Eik. Maitake, dat in het Japans Dansende paddenstoel betekent, komt voor in onder andere delen van Azië, Amerika en Europa waaronder ook Nederland. Ze zijn te vinden in vele kleuren en formaten: van wit tot bruin tot bijna zwart. In Japan zijn er zelfs exemplaren gevonden van wel 45 kg. Dit heeft de Maitake dan ook de bijnaam “King of Mushrooms” opgeleverd, een absolute koning!

Binnen de Aziatische traditionele geneeskunde worden paddenstoelen al millennia lang gebruikt. Wat betreft Maitake zijn er aanwijzingen gevonden die er op wijzen dat het eerste gebruik zelfs al van meer dan 3000 jaar geleden dateert. En dat ze het in het verre oosten toen al bij het juiste eind hadden blijkt eens te meer. De Maitake is vanwege onder andere de aanwezige nutriënten, bètaglucanen en fijne eigenschappen als supplement namelijk niet meer weg te denken.

 Voor extra effectiviteit hebben wij onze Maitake Weerstand capsules verrijkt met Vitamine C en Zink. Zowel Vitamine C als Zink zorgen mede voor een goede weerstand en helpen het immuunsysteem.

Ingrediënten per capsule

400 mg organische Maitake (Grifola Frondosa) extract van 100% vruchtlichaam. Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucanen. Vitamine C, Zink. Hulpstoffen: magnesiumcitraat, siliciumdioxide.

Hoe gebruik je de McMyco Maitake supplementen?

Wanneer je gebruik wil maken van de vegetarische Maitake supplementen raden wij aan om 2x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Maitake van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Shiitake

Agaricus Blazei

Tremella Fuciformis

Brain Booster

Fantasic 5

Cordyceps

Chaga

Lion’s Mane

Reishi