Fantasic 5

Krachtige combi

McMyco Fantastic 5 bevat vijf van de meest populaire medicinale paddenstoelen ter wereld. Dit zijn Turkey Tail, Chaga, Cordyceps, Reishi en Lion’s Mane. Deze krachtige formule zorgt voor een unieke samenwerking waarbij de eigenschappen van iedere paddenstoel volop worden benut.

Extra informatie

Over de Fantastic 5 paddenstoelen combinatie

McMyco Fantastic 5 bevat extracten van vijf van de meest bijzondere paddenstoelen die de natuur te bieden heeft. Deze medicinale paddenstoelen worden traditioneel gezien al eeuwen (soms zelfs duizenden jaren) lang gebruikt voor verschillende doeleinden. En nu, na al die jaren, blijkt dat het enthousiasme van onze voorouders meer dan terecht was. We kunnen simpelweg niet meer om de bijzondere werking van paddenstoelen heen!

McMyco Fantastic 5 bevat de volgende vijf krachtige paddenstoelen:

Chaga

Chaga (Nonotus Obliquus) heeft als bijnaam het zwarte goud. Deze paddenstoel doet het vooral goed in koude gebieden. Vandaar dat je hem voornamelijk terugvindt in gebieden als Canada, Siberië en Noord-Europa. Van buiten ziet deze zwarte schimmel eruit als verband hout maar van binnen straalt hij. 

Meer weten? Lees hier alles over de Chaga

Cordyceps Militaris

Cordyceps is een paddenstoel met misschien wel de meest interessante geschiedenis. Oorspronkelijk groeide hij namelijk alleen op de rug van insecten, vandaar de bijnaam rupsendoder. Gelukkig kan een specifieke variant, de Cordyceps Militaris, ook op een natuurlijk voedingsbodem gekweekt worden. Die gebruiken wij dan ook voor onze Fantasic 5.

Meer weten? Lees hier alles over de Cordyceps

Lion’s Mane

Lion’s Mane, of Hericium Erinaceus, is een unieke medicinale paddenstoel. Deze witte schimmel kennen we ook als pruikzwam en heeft wereldwijd de bijnaam nature’s nutrient for the neurons gekregen. Deze paddenstoel wordt ook vaak gebruikt als aanvulling tijdens Microdosen en zit daarom natuurlijk ook in onze Brain Booster.

Meer weten? Lees hier alles over de Lion’s Mane

Reishi

Reishi (Ganoderma Lucidum) wordt in China al ruim 2000 jaar gebruikt. Ze kennen hem daar als Lingzhi of paddenstoel van onsterfelijkheid. Een bijzondere bijnaam voor een bijzondere zwam! Mycologen van over de hele wereld zijn lovend over deze bruinrode paddenstoel die absoluut niet mag ontbreken in onze Fantasic 5 formule.

Meer weten? Lees hier alles over de Reishi

Turkey Tail

Turkey Tail (Trametes/Coriolus Versicolor) is een paddenstoel met een haast legendarische status. In China en Japan zijn ze al eeuwenlang groot fan van deze schimmel. De voornaamste reden is de aanwezigheid van PSK en PSP, waar enkele bijzondere eigenschappen aan gelinkt worden. Ook in Europa krijgt de Turkey Tail steeds meer aandacht, je kunt hem bijvoorbeeld kennen uit de film Fantastic Fungi.

Meer weten? Lees hier alles over de Turkey Tail

Voor extra effectiviteit hebben wij de capsules verrijkt met Vitamine C en Zink. Zowel Vitamine C als Zink ondersteunen het immuunsysteem en de afweer van het lichaam.

Ingrediënten per capsule

100 mg organische Reishi (Ganoderma Lucidum), 100 mg Cordyceps Militaris, 100 mg Lion’s Mane (Hericium Erinaceus), 100 mg Chaga (Inonotus Obliquus), 100 mg Turkey Tail extract van 100% vruchtlichaam. 15 mg Vitamine C, 10 mg Zink. Hulpstof: magnesiumcitraat.

Hoe gebruik je de McMyco Fantastic 5 supplementen?

Wanneer je gebruik wil maken van de vegetarische Fantastic 5 supplementen raden wij aan om 2x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Fantastic 5 van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Shiitake

Agaricus Blazei

Tremella Fuciformis

Brain Booster

Maitake

Cordyceps

Chaga

Lion’s Mane

Reishi