Agaricus Blazei

Zuiverend

Agaricus blazei, ook bekend als “Agaricus subrufescens” of “Zonnestraalpaddenstoel” is een paddenstoel die oorspronkelijk uit Brazilië komt en wereldwijd wordt gewaardeerd vanwege zijn veronderstelde gezondheidsvoordelen. Deze paddenstoel heeft een rijke geschiedenis in de traditionele geneeskunde en wordt vaak gebruikt als een voedingssupplement.

Extra informatie

Over de Agaricus Blazei

Agaricus Blazei, vaak aangeduid als de ‘Zonnestraalpaddenstoel’, wordt geprezen om zijn reinigende effect op het lichaam en het stimuleren van de stofwisseling. Deze unieke paddenstoel wordt alom gewaardeerd in zowel de traditionele als de moderne gezondheidszorg. Oorspronkelijk afkomstig uit Brazilië, wordt de Agaricus Blazei tegenwoordig wereldwijd geteeld vanwege zijn positieve gezondheidseffecten. Rijk aan bèta-glucanen en andere bioactieve stoffen, vormt deze bijzondere paddenstoel een krachtige bondgenoot voor het bevorderen van uw algehele welzijn.

Voor extra effectiviteit hebben wij de McMyco Agaricus Blazei capsules verrijkt met Vitamine C en Zink. Vitamine C is goed bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau.

Ingrediënten per capsule

400 mg organische Agaricus Blazei extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucanen. Vitamine C, Zink.

Hulpstoffen: Magnesiumcitraat en siliciumdioxide

Hoe gebruik je de McMyco Agaricus Blazei supplementen?

Wanneer je gebruik wil maken van de vegetarische Agaricus Blazei supplementen raden wij aan om 2x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Agaricus Blazei van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Tremella Fuciformis

Brain Booster

Fantasic 5

Maitake

Cordyceps

Chaga

Lion’s Mane

Reishi

Turkey Tail