Shiitake

Bescherming

Shiitake (Lentinula edodes) is meer dan een culinaire schat uit Azië. Deze paddenstoel wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn geneeskrachtige eigenschappen en draagt niet voor niets de titel ‘Keizer der paddenstoelen’.

Extra informatie

Shiitake (Lentinula edodes) is meer dan een culinaire schat uit Azië. Deze paddenstoel wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn geneeskrachtige eigenschappen en draagt niet voor niets de titel ‘Keizer der paddenstoelen’. Naast zijn intense umami smaak en vlezige textuur, kan hij namelijk tal van gezondheidsvoordelen bieden.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige consumptie van Shiitake kan leiden tot een sterker immuunsysteem, dankzij de stimulatie van immuuncellen zoals γδ-T- en NK-T-cellen. Deze paddenstoel kan ook bijdragen aan een gezondere darmflora en kan mogelijk ontstekingen in het lichaam verminderen.

Ingrediënten per capsule

Per vegetarische capsule: 400 mg organische Shiitake (Lentinula edodes) extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucanen. 15 mg Vitamine C en 10 mg Zink. Hulpstoffen: 20 mg Microkristallijne cellulosePer vegetarische capsule: 400 mg organische Shiitake (Lentinula edodes) extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucanen. 15 mg Vitamine C en 10 mg Zink. Hulpstoffen: 20 mg Microkristallijne cellulose

Hoe gebruik je de McMyco Shiitake supplementen?

Wanneer je gebruik wil maken van de vegetarische Shiitake supplementen raden wij aan om 2x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Shiitake van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Agaricus Blazei

Tremella Fuciformis

Brain Booster

Fantasic 5

Maitake

Cordyceps

Chaga

Lion’s Mane

Reishi