Brain Booster

Brain Booster

Ondersteuning​

McMyco Brain Booster bevat een unieke brein formule. Het hoofdingrediënt is de Lion’s Mane paddenstoel, ook wel nature’s nutrient for the neurons genoemd. Vrij vertaald betekent dit natuurlijke voedingsstoffen voor de neuronen, wat dan weer de zenuwcellen/bouwstenen van de hersenen zijn. De capsules zijn onder andere verrijkt met zink en vitamine c. Beide stoffen zijn goed voor het geheugen. Brain Booster kan gebruikt worden in vele situaties en is ook bijzonder goed geschikt als aanvulling tijdens microdosing, bijvoorbeeld met McMicrodose.

Extra informatie

Over McMyco Brain Booster

Ingrediënten per capsule

184 mg organische Lion’s Mane (Hericium erinaceus) extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucanen. 46 mg vitamine C, 23 mg alanine, 23 mg choline, 23 mg gaba, 23 mg l-glutamine, 27 mg l-histidine, 23 mg l-theanine, 11 mg magnesium, 23 mg panex ginseng, 4,6 mg zink, 5,8 mg vitamine B 1,2,6,8,11 en 12, 1,2 mg vitamine k.

Hoe gebruik je de Brain Booster capsules?

Wanneer je gebruik wil maken van de vegetarische Brain Booster supplementen raden wij aan om 2x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Brain Booster van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Shiitake

Agaricus Blazei

Tremella Fuciformis

Fantasic 5

Maitake

Cordyceps

Chaga

Lion’s Mane

Reishi