Tremella Fuciformis

Afweer

Tremella fuciformis, ook bekend als “Zilveroorzwam” of “Witte paddenstoel”, is een paddenstoel die al eeuwenlang wordt gewaardeerd in de traditionele Chinese geneeskunde en andere Aziatische geneeskundige tradities.

Extra informatie

Over Tremella Fuciformis:
Tremella Fuciformis, ook bekend als de ‘Zilveroor Zwam’, wordt gewaardeerd om zijn ondersteuning van het afweersysteem en bijdrage aan een gezonde huid. Deze zeldzame paddenstoel, rijk aan antioxidanten en polysachariden, is een waardevolle toevoeging voor iedereen die streeft naar een gezonde levensstijl. Oorspronkelijk gevonden in tropische regio’s, wordt Tremella Fuciformis nu wereldwijd gekweekt vanwege zijn gunstige eigenschappen.

Voor extra effectiviteit zijn de McMyco Tremella Fuciformis capsules verrijkt met Vitamine C en Zink. Deze combinatie ondersteunt het immuunsysteem en bevordert het energieniveau.

Algemene informatie

Tremella Fuciformis van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Hoe gebruik je de Tremella Fuciformis supplementen?

Wanneer je gebruik wil maken van de vegetarische Tremella supplementen raden wij aan om 2x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten per Veganistische Capsule:

400 mg organische Tremella Fuciformis extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel), Vitamine C: 15 mg, Zink: 10 mg, Hulpstoffen: Magnesiumcitraat en siliciumdioxide

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Shiitake

Agaricus Blazei

Brain Booster

Fantasic 5

Maitake

Cordyceps

Chaga

Lion’s Mane

Reishi