Cordyceps geneeskrachtige paddenstoel van McMyco

Cordyceps

Energiek

Cordyceps is een bijzondere paddenstoel. De Cordyceps Militaris die wij gebruiken in onze supplementen bevatten mineralen, polysachariden en cordycepine. Je kunt de capsules gebruiken voor verschillende doeleinden.

Extra informatie

Over de Cordyceps

De Cordyceps is een paddenstoel met een uniek verhaal. Ze groeien namelijk als parasieten op insecten. Om deze reden worden ze ook wel rupspaddenstoel of zelfs rupsendoder genoemd.  Er zijn honderden Cordyceps varianten waarvan de meesten niet gekweekt kunnen worden op een andere basis dan een insect. Dit maakt veel van deze varianten erg zeldzaam en kostbaar. De Cordyceps Militaris kan gelukkig wel op een alternatieve bodem gekweekt worden. Deze variant doet qua eigenschappen niet onder voor andere verwante soorten en is in de vorm van McMyco Cordyceps supplementen verkrijgbaar.

De Cordyceps Militaris bevat essentiële aminozuren, vitamines en mineralen. Maar wat deze paddenstoel zo speciaal maakt is het hoge gehalte aan polysachariden en cordycepine. Deze stoffen staan bekend om verschillende eigenschappen.

Voor extra effectiviteit hebben wij de McMyco Cordyceps capsules verrijkt met Vitamine C en Zink. Vitamine C is goed bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau.

Ingrediënten per capsule

400 mg organische Cordyceps Militaris extract van 100% vruchtlichaam. Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucanen. Vitamine C, Zink. Hulpstoffen: magnesiumcitraat, siliciumdioxide.

Hoe gebruik je de McMyco Cordyceps supplementen?

Wanneer je gebruik wil maken van de vegetarische Cordyceps supplementen raden wij aan om 2x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Cordyceps van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Documenten

Organic Cordyceps Militaris Extract Powder – COA

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Shiitake

Agaricus Blazei

Tremella Fuciformis

Brain Booster

Fantasic 5

Maitake

Chaga

Lion’s Mane

Reishi